ADHEREIX-TE

D’acord amb el que disposa la Llei orgànica 15/1999, de 13 Desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), i a la Llei 34/2001, de 11 de Juliol, de “Servicios de la Sociedad de la Información” (LSSI), informem que les dades personals que es facilitin en el formulari de la web seran objecte de tractament i s’inclouran en un fitxer informatitzat.
D’aquesta manera només es podran utilitzar les dades facilitades per a ser publicades en el web,https://catalunyaestatprogres.wordpress.com / http://www.estatcohesioprogres.cat sense cap altre finalitat comercial.
Tot i així, en omplir les dades requerides consenteixen rebre informació sobre https://catalunyaestatprogres.wordpress.com / http://www.estatcohesioprogres.cat, excepte que en un termini de 10 dies es manifesti una altre opció a través del correu electrònic: estatcohesioprogres@gmail.com
No es cediran, ni vendran, ni llogaran les dades personals dels usuaris a cap empresa o entitat pública o privada sense el consentiment del titular de les dades.
Si la persona interessada vol fer qualsevol aclariment sobre la confidencialitat o el tractament que reben les seves dades, o bé si desitja exercir algun dels drets d’informació, oposició, accés, rectificació i cancel·lació que legalment li corresponen, pot posar-se en contacte amb nosaltres a través del mateix email: estatcohesioprogres@gmail.com

Anuncis

3 thoughts on “ADHEREIX-TE

  1. Amb un grup d’amics l’ any 1987 donaren d’ alta la Associació ” CONVENCIÓ PER LA INDEPÈNDÈNCIA NACIONAL”, I CELEBRAREN QUATRE CONVENCIONS; EL NOSTRE OBJECTIU FOU TORNA A OBRIR L’ HORITZÓ DE LA INDEPENDÈNCIA. i AIXÒ HO ACONSEGUIREM AMB EL NOSTRE ESLOGUEN CATALUNYA NOU ESTAT EUROPEU. D’ AIXÒ ARA FA 25 AYS.
    Si varem ser els primers, és normal que hi volguem ser ara en l’ ultim intenf.

    Mòssen Josep Dalmau

  2. Us podrieu haver estalviat el “flash” i ens podriem subscriure desde el iPad o el iPhone !

  3. Tots amb un mateix cor CATALUNYA!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s